Masini de ambalat in vid

Masini de ambalat in vid

Compania LAVEZZINI si-a inceput activitatea in domeniul ambalarii in vid reusind sa-si stabileasca succesul in piata datorita productiei unei noi linii de masini de amabalat in vid cu aspiratie externa, introducand o idee complet noua de ambalare in vid.

Datorita experientei sale directe in domeniu si dupa consolidarea bazelor acesteia, compania LAVEZZINI a reusit  in mod continuu sa imbunatateasca si sa isi largeasca gama de produse prin productia unei serii profesionale de masini de ambalat in vid cu camera, ce sunt acum disponibile in modele variate.

Obiectivul cel mai important al companiei LAVEZZINI a fost intotdeauna oferirea unor servicii complete partenerilor sai comerciali, construirea unei colaborari comerciale in care vanzarea unei singure masini de ambalat in vid sa fie doar punctul de start, nu finalul colaborarii.

Dupa multi ani de experienta, in anul 2003 echipa LAVEZZINI patrunde cu determinare in lumea termosigiliarii si poate oferi clientilor sai patru modele de termosigilatoare pentru exigentele de ambalare in tavite/caserole.

Investitille sale continue, actualizarea tehnologica regulata si imbunatatirile permanente ale echipamentelor au permis companiei LAVEZZINI  sa fie o prezenta activa in numeroase tari in lumea intreaga.

LAVEZZINI poate fi considerata una dintre cele mai importante companii de referinta din industria ambalarii in vid.

Astazi, compania Lavezzini  este alcatuita din doua departamente de productie cu o suprafata totala de 5.000 metri patrati; este o companie dinamica si intotdeauna conectata la nou, constienta ca bazele succesului sau se datoreaza intuitiei managementului, dedicarii si grijei echipei si, peste toate acestea, competentiei si bunavointei distribuitorilor sai valorosi.

Pentru mai multe informatii si pret despre produse (click link)

www.cantare-platforme.ro/masini-de-ambalat-in-vid

 

 


error: Content is protected !!